O nama

O Universal Adria

Universal je međunarodna grupacija koja nudi usluge certificiranja sustava upravljanja svojim klijentima. Universal Adria d.o.o. ovlaštena je za zastupanje njemačke certifikacijske kuće Universal GmbH i certifikacijske marke UNICERT na području Republike Hrvatske, Republike Slovenije, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije, Crne Gore i Republike Makedonije.

Grupacija Universal akreditirana je od strane njemačke akreditacijske agencije DAkkS pod čijom kontrolom je i Universal Adria. Universal Adria kao podružnica Universal GmbH osnovana je 2015.g. sa sjedištem u Zagrebu.

Unicert logo

Universal Qualitat logo

Uz prednosti DAkkS akreditacije Universal nudi visoku razinu profesionalnosti i ekspertize auditora i ostalog osoblja koji su glavni izvor konkurentske prednosti za Universal i njegove klijente.

Grupacija Universal djeluje u raznim industrijskim i komercijalnim sektorima. Naši klijenti su organizacije diljem globalnog tržišta različitih veličina. Od onih s jednom lokacijom i jednim zaposlenim do velikih kompanija s nekoliko tisuća zaposlenih i brojnim lokacijama.

Universal pokriva certifikacijske sheme za velik broj standarda i sustava upravljanja poput ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, ISO/IEC 27001, ISO 50001 i drugi (više na stranici Usluge).

Zašto Universal Adria?

S njemačkom DAkkS akreditacijom našim klijentima pomažemo u ostvarenju prepoznatljivost na globalnim tržištima. DAkkS je punopravni član Europske akreditacije – EA, Međunarodnog akreditacijskog foruma – IAF-a i ILAC-a (International Laboratory Accreditation Cooperation).

 

European Accreditation logo

International Accreditation Forum logo

International Accreditation Forum logo

Kroz kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika i auditora Universal nudi primjenjiva rješenja koja daju dodanu vrijednost poslovanju klijenata. Cilj naših rješenja je pomoć u daljnjem razvoju sukladno specifičnostima i zahtjevima pojedinih sektora.

Poslovanje Universala temelji se na neovisnosti, objektivnosti i povjerljivosti