15pro 2022

Trebate li fizički ured kako bi bili usklađeni sa zahtjevima ISO standarda?

Trebate li fizički ured kako bi bili usklađeni sa zahtjevima ISO standarda?

ISO standardi su se od svojeg osnutka evoluirali kako bi držali korak sa stvarnošću modernog poslovanja koja se stalno mijenja.

U današnje vrijeme mnoge tvrtke postoje isključivo online, bez potrebe za klasičnim uredom ili trgovinom. Ako Vaš vlastiti posao odgovara ovom opisu, bit će Vam drago saznati da je trenutna verzija standarda ISO 9001, ali i ostalih ISO standarda dovoljno fleksibilna da vam izađe u susret.

ISO 9001 je dizajniran tako da odgovara svim organizacijama bez obzira na veličinu ili sektor. Čak i ako tvrtka nema zaposlenika i nema fizičku adresu, još uvijek možete implementirati sustav upravljanja kvalitetom (QMS) i biti usklađeni sa zahtjevima ISO 9001 standarda.

Mnoga moderna poduzeća posjeduju ISO certifikat unatoč tome što postoje isključivo na internetu. Bez obzira na to kako poslujete ili što nudite na tržištu, certifikat ISO 9001 uvelike može pomoći Vašem poduzeću da se istaknete iz gomile na tržištu te tako osvojite nove kupce.

Ukoliko želite da i Vaša tvrtka bude usklađena i certificirana prema zahtjevima norme ISO 9001 ili nekog drugog standarda, javite nam se i pokrenite svoje poslovanje u smjer uspjeha!