SCP Certifikat o sigurnosti na radu za tvrtke za zapošljavanje

SCP Certifikat o sigurnosti na radu za tvrtke za zapošljavanje

SCP Certifikat o sigurnosti na radu za tvrtke za zapošljavanje

Prepuštanje osoblja drugim tvrtkama predstavlja posebne rizike. Budući da zaposlenici često mijenjaju posao, oni nisu u potpunosti upoznati sa situacijom. To povećava rizik od nezgoda, kvarova i materijalne štete. Kako bi se to spriječilo, UNIVERSAL GmbH nudi certifikate za davatelje usluga osoblja u skladu s propisima SCP (certifikat o sigurnosti na radu za tvrtke za zapošljavanje). Temelj su propisi SCC-a (sigurnosno certificiranje za izvođače).

 

Veća šansa za ugovaranje poslova

SCP certifikat neophodan je u mnogim sektorima – kako nacionalnim tako i međunarodnim – kako bi bili uzeti u obzir pri odabiru izvođača. Certifikacija dokazuje da je osoblje pružatelja usluga pouzdano i orijentirano na sigurnost te je u skladu s tim kvalificirano. To također pruža kupcima sigurnost – i stoga su tvrtke s certifikatom SCP poželjni partneri. Povrh toga, audit nudi prednosti u pogledu pravne sigurnosti, optimiziranih procesa upravljanja i učinkovitijih radnih procesa.

 

Kombinacija s daljnjim certifikatima

Za uspješnu potvrdu potrebno je biti usklađen sa svim pitanjima s SCP kontrolnog popisa, a zaposlenici i rukovoditelji moraju imati standardiziranu obuku. Osim toga, vode se razgovori s privremenim osobljem pružatelja usluga osoblja.

 

Značajne kombinacije

SCP certificiranje može se provesti odvojeno ili zajedno s drugim certifikatima, poput DIN EN ISO 9001 (upravljanje kvalitetom) ili DIN EN ISO 14001 (upravljanje zaštitom okoliša).