O Universal GmbH

O Universal GmbH

Universal GmbH - Universal Qualitat logoUniversal GmbH je međunarodno certifikacijsko tijelo sa sjedištem u Lünenu u Njemačkoj čija je djelatnost certifikacija sustava upravljanja i usluge edukacije. Universal GmbH akreditran je od njemačke akreditacijske agencije DAkkS. Akumuliranim znanjem svojih zaposlenika iz područja međunarodne certifikacije uspješno pruža usluge certifikacije, auditiranja i edukacije. Universal svoje poslovanje temelji na neovisnosti, objektivnosti i povjerljivosti.

Universal GmbH - Unicert logoKako Universal GmbH djeluje na globalnom međunarodonom tržištu, aktivnosti iz područja procjene sukladnosti sustava upravljanja (certifkacije sustava upravljanja) obavljaju se pod imenom marke UNICERT.

Uz prednosti DAkkS akreditacije Universal nudi visoku razinu profesionalnosti i ekspertize auditora i ostalog osoblja koji su glavni izvor konkurentske prednosti za Universal i njegove klijente.

Grupacija Universal djeluje u raznim industrijskim i komercijalnim sektorima a klijenti su organizacije diljem globalnog tržišta različitih veličina od onih s jednom lokacijom i jednim zaposlenim do velikih kompanija s nekoliko tisuća zaposlenih i brojnim lokacijama.

Universal pokriva certifikacijske sheme za velik broj standarda i sustava upravljanja poput ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, ISO/IEC 27001, ISO 50001 i drugi (više na stranici Usluge).